Sisäliikunta

Liikuntatalo ja monitoimihalli

Liikuntatalon iso sali (715 m2) voidaan jakaa kahdeksi liikuntasaliksi. Liikuntatalon varustukseen kuuluu mm. Air Track ilmatäytteinen volttirata, salibandykaukalon laidat sekä futsalmaalit.Lentopallo_web.jpg

Monitoimihallissa on tenniskenttä, monitoimikenttä, salibandylaidat sekä futsalmaalit.

Liikuntatalon vakituiset käyttövuorot haetaan toimintavuosittain toukokuun loppuun mennessä.

Liikuntatalon aukioloajat: Kouluaikaan ma-pe klo 15.30-22, la ja su klo 6-22. Ajankohdat ovat liikuntatalon ilmoitustaululla. Liikuntatalon osoite on: Jonni Myyrän tie 1.

Kesäaikaan liikuntatalon ovet ovat kiinni. Kesäkäyttäjät pääsevät kuntosaliin ja liikuntasaliin lunastamalla kunnantalon infosta elektronisen avaimen. Avaimen voi myös tilata www-lomakkeella.

Liikuntatalon kesäajan varaukset: liikunta@savitaipale.fi.

  • Käyttömaksut
  • Salivuorojen hakulomakkeet. Salivuorot haetaan oheisilla hakulomakkeilla tulevalle toimintakaudelle toukokuun loppuun mennessä. Lomakkeet toimitetaan kunnantalon neuvontaan: Kirkkotie 6, 54800 Savitaipale tai sähköpostiin: liikunta@savitaipale.fi.

Salivuorot


Kuntosalit

Liikuntatalon kuntosalin käyttö ja aukioloajat:

Kuntosalissa (100 m2) on monipuoliset kuntosalilaitteet sekä käsi- ja levypainot. Kuntosali on avoinna kouluaikaan ma-pe klo 6.00-8.00 ja klo 15.30-22 sekä la ja su klo 6.00-22.00 (Alle 14-vuotiaat vain huoltajan seurassa). Kuntosalia voi käyttää myös koulupäivinä klo 8-15 sellaisina aikoina, kun liikuntatalossa ei ole koulujen liikuntatunteja. Liikuntatuntien ajankohdat ovat liikuntatalon ilmoitustaululla.kuntosali.jpg

Kesäaikaan liikuntatalon ovet ovat kiinni. Kesäkäyttäjät pääsevät kuntosaliin lunastamalla kunnantalon infosta sähköisen avaimen.

Nyt voit tilata Savitaipaleen kunnan kuntosaliin uuden sähköisen avaimen tai jatkoaikaa vanhalle avaimellesi nettilomakkeella. Uuden avaimen noutopaikasta ilmoitetaan erikseen,  mikäli kunnanvirasto on suljettuna.

Merkitse lomakkeeseen tarvittavat tiedot ja lähetä. Muista merkitä myös joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Vanhaan avaimeesi uusi käyttöaika ladataan automaattisesti. Uudesta avaimesta tai käyttöajasta ilmoitetaan joko sähköpostilla tai tekstiviestillä. Avaimen käsittelyyn menee muutama päivä.

Avain laskutetaan lomakkeella annettavien laskutustietojen perusteella.

Savikunnon kuntosali

Savikunnosta löytyy kaikki fysioterapian palvelut saman katon alta: esimerkiksi fysioterapia, muistikuntoutus, lymfaterapia, akupunktio, ryhmäliikunnat, liikkuvuustestaukset sekä työ- ja toimintakyvyn testaukset.

Savikunnon kuntosalissa on käytössä kaksi salia: yläsali, jossa on painopakalliset ja levypainolaitteet, Dyno, Wattbike ja soutuergo sekä alasali, jossa on pneumaattiset ja hydrauliset laitteet, lämmittelylaitteista kuntopyörät ja Skiergo.

Fysikaalinen hoitolaitos Savikunto
Peltoinlahdentie 11, 54800 Savitaipale
040 801 4840
toimisto@savikunto.fi

Jäähalli

Savitaipale Areena valmistui vuonna 2000. Rakennuksen koko on 68,1 x 38,1 metriä, ja kaukalon koko 28 x 58 metriä. Jään ympärillä on istuinkatsomo 560 hengelle. Hallissa on myös 6 pukuhuonetta ja teroitushuone.

Jäähallin kahvio toimii pelien aikana talkoovoimin ja tuotto menee aina kahvion pitäjille. Kahviosta on myös mahdollisuus seurata peliä.

Areenan kaukalossa on mahdollisuus myös curlingin pelaamiseen. Lisätiedot: http://www.savitaipaleareena.com/curling/Curling_2.jpg

Savitaipaleen Jäähalli Oy
Jonni Myyrän tie 3
54800 SAVITAIPALE
puh. 050 546 0482
sareena@suomi24.fi

Uimahalli

Toimintakeskus Suvanto on palvellut Savitaipaleella vuodesta 1998 lähtien. Suvannon omistaa Savitaipaleen Vanhaintuki ry. Suvannon tiloissa toimii uimahalli.  20-metrin pituisessa, 140–180 cm syvässä, nelirataisessa uima-altaassa voi harrastaa mm. kuntouintia, vesijuoksua ja vesijumppaa. Matala lastenallas on turvallinen paikka pikkuväen vesileikeille. Lastenaltaaseen on hyvä näkyvyys uima-altaalta. Terapia-allas tarjoaa lämpimän, 30-asteisen veden ja erilaisia hierovia vesisuihkuja rentoutumiseen ja omatoimiseen lihashuoltoon. Suvannossa on tarjolla myös fysioterapiaa sekä kahvio.

Peltoinlahdentie 15
54800 Savitaipale
Toimintakeskus Suvanto, puh. 05 677 3729
Suvannon nettisivut

Tennishalli

kuva Savitaipaleen tennishallistaTennishalli on siirtynyt Savitaipaleen kunnan omistukseen syksyllä 2020.

Hallissa on kaksi täysimittaista tenniskenttää, joista toisen kentän voi jakaa myös neljäksi sulkapallokentäksi. Hallia voi tiedustella myös muuhun liikunnan tai vapaa-ajan käyttöön.

Tennishallin vuorovaraukset.

 

 

Muut

Sisäliikuntatiloja löytyy myös kyläkeskuksista ja -kouluilta, mm:

  • Heituinlahden nuorisoseurantalo, Puh. 0500 703 651
  • Pettilän kyläkeskus, Puh. 050 313 3493
  • Havon koulu, Puh. 0500 602 880, email: wanhahavonkoulu@gmail.com
  • Välijoen Männistö/Välijoen Nuorisoseura Riento ry
    • Saila Vanamo puh. 040 701 7969
    • Lilja Lind puh. 050 369 4389