Savitaipaleen kunnan yhteistyöurheilijat

Savitaipaleen kunnalla on yhteistyösopimukset voimassa kolmen savitaipalelaisen tai savitaipalelaista seuraa edustavan urheilijan kanssa.

Urheilijaesittelyt:

Jesse Huttunen Kalevan kisat 2018 kuvaaja Tuomas Vitikainen.pngJesse Huttunen, korkeushyppy

Jessen parhaat saavutukset miesten korkeushypyssä ovat Suomen mestaruus ja halli SM-hopea vuodelta 2017 ja SM-pronssi Kalevan kisoista vuodelta 2019.

Koronatilanne on hankaloittanut Jessen tulevan kesän harjoittelua, mutta harjoittelu on saatu vietyä läpi lähes suunnitellusti käyttäen kekseliäästi hyväksi harjoitustiloja olohuoneesta autotalliin asti. Tulevan kauden tavoite Jessellä on loppukesässä ja erityisesti elokuun lopun Kalevan kisoissa, vaikka kisakauden avaus tapahtuukin todennäköisesti kesäkuussa.

Lisätietoja löytyy StU:n sivuilta.

Kuva: Tuomas Vitikainen

gettyimages-1230834702-594x594 (2).jpgSanna Laari, ampumahiihto

Sannan parhaat saavutukset naisten ampumahiihdon Maailmancupissa on pikakisan 35. sija. MM-kilpailuissa Sannan paras sijoitus on 48. ja Ibu-cupissa 8. sija.

Koronatilanne on vaikuttanut myös Sannan harjoitteluun, mutta ohjelmassa ovat kesällä ja syksyllä ampumajuoksun ja rulla-ampumahiihdon SM-kisat. Marraskuussa alkavat kansainvälisten kilpailujen katsastuskisat ja kisakausi jatkuu huhtikuulle 2022 asti. Tavoitteena Sannalla on tehdä uran parhaat suoritukset kansainvälisissä kilpailuissa.

Lisätietoja löytyy Sannan Facebook-sivuilta ja Instagramista

mäysti.jpgEveliina Liukkonen, esteratsastus

Eveliinan parhaat saavutukset esteratsastuksessa vuonna 2020 olivat junioreiden SM-pronssi, LähiTapiola-Future Challenge -osakilpailun toinen sija sekä junioreiden hallimestaruuskilpailuiden neljäs sija. Eveliina kuuluu kaudella 2021 myös Suomen Ratsastajainliiton maajoukkueen A-renkaaseen..

Eveliina on valmentautunut huhti-toukokuussa alkavaan kauteen tavoitteinaan SM-kilpailut, kansainväliset startit sekä osallistuminen Helsinki Horse Show´hun, jossa Eveliina on ollut kilpailemassa aikaisemmin kolmesti. Kilpailukauden toteutumiseen vaikuttaa tässäkin lajissa mahdolliset koronarajoitukset.