Varhaiskasvatuksen yksiköt Savitaipaleella

Perhepäivähoito

Perhepäivähoito on kodinomaista, perhepäivähoitajan kotona tapahtuvaa varhaiskasvatusta. Perhepäivähoitoryhmään voi kuulua enintään neljä kokopäiväistä ja yksi osa-päiväinen lapsi, hoitajan omat alle kouluikäiset lapset mukaan luettuna. Perhepäivähoidossa olevalle lapselle järjestetään tarvittaessa varahoitopaikka päiväkodissa. Perhepäivähoito on kiireetöntä ja joustavaa ja huomioi lapsen yksilöllisesti. Perhepäivähoito sopii hyvin erityisesti alle kolmevuotiaille pienen ryhmän ja kodinomaisuutensa vuoksi. Savitaipaleella toimii neljä perhepäivähoitajaa.

Vuoropäiväkoti Kissankello

Vuoropäiväkoti Kissankello tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa  1-6 -vuotiaille lapsille. Varhaiskasvatusta järjestetään lapselle perheiden tarpeen mukaan joko kokopäiväisenä, osapäiväisenä tai osaviikkoisena.  Henkilökuntana on lastentarhanopettaja, neljä lastenhoitajaa ja laitoshuoltaja. Lisäksi Kissankellossa toimii perhepäivähoidon varahoito.

Peltoinlahdentie 3, p. 040 5231 486, kissankello@savitaipale.fi

Heituinlahden ryhmäperhepäivähoitokoti (Heitsan ryhmis)

Heituinlahden ryhmäperhepäivähoitokoti tarjoaa kodinomaisen ja rauhallisen päivähoitopaikan kahdeksalle 1-6-vuotiaalle. Heituinlahden  ryhmäperhepäivähoitokodissa työskentelee perhepäivähoitaja, lastenhoitaja ja lastentarhanopettaja.

Ryhmäperhepäivähoitokoti: Tuohikotintie 1149, 54770 Heituinlahti, p. 040 539 0149 ryhmis.heituinlahti@savitaipale.fi

 

Ryhmäperhepäivähoitokoti Sinikello

Sinikellon ryhmis toimii osoitteessa Pitkämäentie 3 A 3, 54800 Savitaipale, p. 040 610 6812. Sinikello tarjoaa päivähoitopaikan kahdeksalle 1-4 vuotiaalle lapselle.

Kivikoulu

Kivikoululla toimii esiopetus, esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus ja viisivuotiaiden Viskarit -ryhmä. Henkilökuntana kolme lastentarhanopettajaa, kaksi lastenhoitajaa ja laitoshuoltaja.

Kivikoulu esiopetus- ja viskariryhmät, Peltoinlahdentie 3, p. 040 704 8347, Viskarit p. 040 7038935 kivikoulu@savitaipale.fi