Varhaiskasvatuksen yksiköt Savitaipaleella

Perhepäivähoito

Perhepäivähoito on kodinomaista, perhepäivähoitajan kotona tapahtuvaa varhaiskasvatusta. Perhepäivähoitoryhmään voi kuulua enintään neljä kokopäiväistä ja yksi osa-päiväinen lapsi, hoitajan omat alle kouluikäiset lapset mukaan luettuna. Perhepäivähoidossa olevalle lapselle järjestetään tarvittaessa varahoitopaikka päiväkodissa. Perhepäivähoito on kiireetöntä ja joustavaa ja huomioi lapsen yksilöllisesti. Perhepäivähoito sopii hyvin erityisesti alle kolmevuotiaille pienen ryhmän ja kodinomaisuutensa vuoksi. Savitaipaleella toimii neljä perhepäivähoitajaa.

Päiväkoti Kissankello

Päiväkoti Kissankellossa on ryhmä 3-5 -vuotiaille lapsille. Varhaiskasvatusta järjestetään lapselle perheiden tarpeen mukaan joko kokopäiväisenä, osapäiväisenä tai osaviikkoisena.  Henkilökuntana on lastentarhanopettaja, kolme lastenhoitajaa ja laitoshuoltaja. Lisäksi Kissankellossa toimii perhepäivähoidon varahoito.

Peltoinlahdentie 3, p. 040 5231 486, kissankello@savitaipale.fi

Varhaiskasvatus

Heituinlahden ryhmäperhepäivähoitokoti ja integroitu esiopetus (Heitsan ryhmis)

Heituinlahden ryhmäperhepäivähoitokoti tarjoaa kodinomaisen ja rauhallisen päivähoitopaikan kahdeksalle 1-6-vuotiaalle. Heituinlahden  ryhmäperhepäivähoitokodissa työskentelee perhepäivähoitaja, lastenhoitaja ja lastentarhanopettaja.

Ryhmäperhepäivähoitokoti: Tuohikotintie 1149, 54770 Heituinlahti, p. 040 539 0149 ryhmis.heituinlahti@savitaipale.fi

Esiopetus: p. 040 713 1909, esiopetus.heituinlahti@savitaipale.fi

Vuoropäiväkoti Tuulikello

Vuoropäiväkoti Tuulikello on avoinna vuorokauden ympäri lasten hoidon tarpeen mukaisesti. Poikkeuksena juhannusviikonloppu (pe - su) ja joulu (24. -26.12). Tuulikellossa toimii lapsiryhmä 1-6 -vuotiaille lapsille. Tuulikellossa työskentelee lastentarhanopettaja ja neljä lastenhoitajaa sekä laitoshuoltaja. Perheellä on oikeus vuorohoitoon, mikäli molemmat huoltajat (tai yksinhuoltaja) ovat vuorotyössä. Vanhempien lomilla ja vapaapäivinä ei oikeutta vuorohoitoon ole.

Savitaipaleentie 2, p. 040 7038 935, tuulikello@savitaipale.fi

Kivikoulu

Kivikoululla toimii esiopetus, esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus ja viisivuotiaiden ( viskarit) ryhmä. Henkilökuntana kaksi lastentarhanopettajaa, kaksi lastenhoitajaa ja laitoshuoltaja.

Kivikoulu esiopetus- ja viskariryhmät, Peltoinlahdentie 3, p. 040 704 8347, kivikoulu@savitaipale.fi

1.jpg