Kierrä kesä kylissä!

 Toteuta teemapyräyksiä – kierrä vaikkapa Savitaipaleen kyliä erilaisissa tapahtumissa!

 - Hyrkkälän metsästysmajalla lauletaan yhdessä maanantaina 11.6. ja esillä on myös kyläläisten käsitöitä vuosien varrelta.

- Kylliälän kylässä voit piipahtaa Sausillan tilalla ja Pikkusuokin tallilla rapsuttelemassa lampaita ja vuohia, varsoja ja hevosia. Jos uskallusta riittää, ei kun ratsaille! Avoimien ovien päivät ovat 16.6. ja 14.7.

Pettilässä Kyllösen tilalla on avoimet ovet 12.7. ja Korppilan tilalla Jukkarankaarella 15.7.

 - Milloin olet viimeksi käynyt Kärnäkosken linnoituksella ja lotjasatamassa? – Osallistu vallikirkkoon sunnuntaina 1.7. tai Partakosken Pamaukseen 28.7.

- Pistäydy Heituinlahdessa: Nuorisoseuran talolla soivat parhaat haitarisävelmät 2.7. Kesäillan valssi –konsertissa  Veikko Ahvenaisen, Carita Nordlundin ja Kouvolan Harmonikkojen esittämänä.

- Rahikkalan kauniit maisemat avautuvat ajellessa perinteisiin Myllyjuhliin 11.8. –menit sitten pyörällä tai autolla! Ruispuuroa syödessä tulee vaihdettua kuulumiset tuttujen ja vähän tuntemattomampienkin kesävieraiden ja kyläläisten kanssa.

 Jos tanssijalkaa vipattaa, lavat kutsuvat niin Säänjärvelle, Väljoelle kuin Partakoskellekin – kukkamekko tai –paita päälle ja valssin pyörteisiin!

Kunnan nettisivuilta pääset tapahtumakalenteriin, joista löytyvät kesän tapahtumat ympäri kylää.

 Sapassi-tapahtumaa vietetään 7.-15.7.2018 – ohjelman löydät mm.  www.savitaipale.fi/sapassi -sivuilta.

 Vietetään ihana, mukava, aurinkoinen tapahtumakesä!