Siirry pääsisältöön
Kuvassa Rahikkalan tuulimylly kesäisessä peltomaisemassa.

Kulttuuri

Lapsia kuuntelemassa tarinaa.

Kulttuuritoimisto keskittyy pääasiassa lasten taide- ja kulttuurikasvatuksen tukemiseen ja kehittämiseen.

Vuoden aikana järjestetään erilaisia konsertteja, teatteriesityksiä, työpajoja, näyttelyjä, satu- ja draamatuokioita ym.

Peruskoululaisille on koottu oma kulttuuripolku. Kulttuuripolulla oppilas tutustuu peruskoulun aikana eri taidemuotoihin ja oman kuntansa kulttuuriin. Polkua toteutetaan yhdessä koulun, kulttuuritoimiston ja yhdistysten  kanssa.

Kulttuuritoimella on "Konsertti joka kouluun" -sopimus valtakunnallisen Konserttikeskuksen kanssa. Sopimus takaa vähintään yhden ammattimuusikkojen toteuttaman konsertin vuodessa jokaiselle peruskoululaiselle ja eskarilaiselle.

Aikuisille järjestetään pääasiassa yhteistoiminnassa eri järjestöjen ym. tahojen kanssa tapahtumia, näyttelyitä  sekä vuotuisjuhlia.

Kuvassa kirjaston lehtisali.

Kirjaston lehtisalissa järjetetään kuukausittain vaihtuvia näyttelyjä. Ota yhteyttä kulttuuritoimistoon, jos haluat kädentaitosi tuotteet, työsi, harrastuksesi tai keräilykohteesi näyttelyyn.

SAPASSI-viikko järjestetään heinäkuun puolivälissä. Ota yhteyttä, jos haluat järjestää oman yhdistyksesi tai ryhmäsi kanssa tapahtuman seuraavan kesän Sapassiin!

 

Kulttuurisihteeri
Helena Hjerppe
p. 040 500 1853, 
Keskustie 2, 54800 Savitaipale (kirjasto)
helena.hjerppe@savitaipale.fi

Sapassi

Ensi kesänä 2024 on vuorossa 30. Savitaipaleen Sapassi-viikko, jota vietetään 6.-14.7.2024

Lue lisää

Tapahtumakalenteri