Siirry pääsisältöön
Ihmisiä vesitornin katolla katsomassa maisemia.

Yrittäjän tietopankki

Elinkeinopalvelut

Oletko sinä kiinnostunut yrittäjyydestä tai suunnitteletko yritystoiminnan aloittamista?

Kunnan erinomainen sijainti 13-tien varrella on ollut monelle tänne sijoittuneelle yritykselle yksi hyvä syy sijoittua. Kunnan alueella on laajasti rakennettu valokuituverkko ja se mahdollistaa yritystoiminnan myös haja-asutusalueella. Meillä on pieneksi kunnaksi poikkeuksellisen laaja palvelutarjonta myös vapaa-ajan toimintaa ajatellen. 

Savitaipaleella toimii merkittävää, pitkät perinteet omaavaa puuteollisuutta, piensahoja, höyläämöjä sekä monia teollisia yrityksiä ja metallipajoja. Savitaipaleen elinkeinotoiminta hyödyntää luontoa. Suosimme kasvituotantoa, metsätaloutta ja matkailuelinkeinoja.  Kauppa, kuljetus ja matkailu ovat merkittäviä työllistäjiä. erkittäviä yritysmuotoja ovat perusmaatalous, koneurakointi, polttopuun valmistus, rakentaminen sekä erilaiset kuljetuspalvelut.

Savitaipaleella on vapaita teollisuustontteja ja liiketiloja. Autamme sinua löytämään parhaat mahdolliset toimitilat. 

Olemme apuna elinkeinojen kehittämistyössä, vahvistamme jo toimivien yritysten kilpailukykyä, avustamme tutkimus- ja selvitystyössä, uusien yritysten perustamisessa ja kehittämisessä sekä toimitila- ja työvoimakysymyksissä. 

Teemme yhteistyötä mm. ProAgrian sekä Maataloustuottajien Tili-kiinteistö Oy:n sekä LAB ammattikorkeakoulun Business Millin kanssa. 

Ole yhteydessä kunnanjohtajaan ja kysy lisää!

 

Kunnanjohtaja Johanna Mäkelä, p. 040 724 4603.

Yritystalosta tilat yrityksille

Vapaita toimitiloja on Savitaipaleen keskustassa yritystalolla sekä kiinteistö Oy Savitaipaleen Kirkonkulmassa. Yritystalossa on yhteensä 18 erillistä toimitilaa edustustason yhteiskäyttötiloineen. Vuokrattavissa on liiketilaa ja yksittäisiä työhuoneita. Yritystalon toimitilojen vuokrissa huomioidaan myös aloittavan yrityksen alennukset. 

 

Wirma

Lappeenrannan kaupungin yrityspalveluyksikkö tarjoaa maksutonta yritysneuvontaa toimiville yrityksille sekä maksutonta ja laatusertifioitua (ISO9001) neuvontaa aloittaville yrityksille.

Yhdessä yritys onnistuu | Wirma.fi

Maaseudun menestyjä

Yritystarina 40-vuotiaasta Fysioterapia- ja kuntokeskus Savikunnosta Etelä-Karjalan Yrittäjä -lehdessä. 

Juttuun on haastateltu Savikunnon yrittäjää Hannu Mäntystä.

Lue yritystarina

Yritystalo

Yritystalosta voit vuokrata tarpeidesi mukaisen toimitilan. Sisustusarkkitehdin suunnittelemaa esimerkki huonetta/mallitilaa vuokraamme lyhytaikaiskäyttöön.

Lue lisää

Savitaipaleen yrittäjät

Savitaipaleen Yrittäjät on Etelä-Karjalan Yrittäjät -aluejärjestön paikallisyhdistys.

Lue lisää