Siirry pääsisältöön

Yritystarinoita Savitaipaleelta

Lapaton maitotila

”Tuotamme vuodessa 3,5 miljoonaa litraa maitoa, mikä tarkoittaa jokaiselle savitaipalelaiselle kolmea litraa maitoa päivässä."

Lue lisää
Finnstamm

Savitaipaleella toimiva Finnstamm Oy jalostaa metsäteollisuuden ylijäämästä erikoispuusepäntuotteita vaativiin kohteisiin. Noin puolet tuotannosta viedään Italiaan.

Lue lisää
Jakeluasema ja Kahvio Suutari

Jakeluasema ja Kahvio Suutari Ky, kansankielellä “Urkki”, on eläväisen Savitaipaleen Heituinlahden yhteisöllinen keskus, jossa asiakkaista huolehditaan kuin hyvistä ystävistä. Kauppaa on käyty samassa paikassa saman suvun voimin jo yli sata vuotta.

Lue lisää
Liikenne O. Eteläpää

Taksiautoilusta tilausliikenneyritykseksi kasvanut Liikenne O. Eteläpää Oy aloitti toimintansa 70 vuotta sitten. Vaikka yrityksen asiakkaat ovat ympäri Etelä-Karjalaa, ovat juuret ja koti yhä Savitaipaleella.

Lue lisää
Savikunto

Savikunnon palveluihin kuuluvat fysioterapian ja hoitojen lisäksi myös muun muassa kuntokeskuksen palvelut. Yrityksen päätoimipaikka on Savitaipaleella. Toimipisteitä on lisäksi Lemillä, Suomenniemellä ja Luumäen Taavetissa.

Lue lisää
Maalaus Tikka

Panostamme laatuun, ja siksi meillä on omat vakituiset työntekijät, mikä on alalla hieman poikkeavaa. Olemme todella ylpeitä työntekijöistämme. He ovat todella ammattitaitoisia. Ilman heitä ei olisi Maalaus Tikkaa.

Lue lisää
Työtytöt

Työtytöt työllistää vakinaisesti seitsemän henkeä. Yrityksen toiminnalle on tärkeää, että elinvoimaisesta kunnasta löytyy sekä asiakkaita että työntekijöitä.

Lue lisää
Tiaisen saha

Etelä-Karjalan Yrittäjät Ry palkitsi Tiaisen Sahan Savitaipaleen Heituinlahdesta vuoden 2023 yrityksenä, eikä suotta. 

Lue lisää