Siirry pääsisältöön

 

 

Tervetuloa Savitaipaleelle!

Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset hyvään ja turvalliseen elämään. Kattavat palvelut, kuten kaupat ja hyvinvointipalvelut, sekä laaja koulutarjonta esiopetuksesta lukioon, tarjoavat perustan hyvälle elämälle. Lisäksi alueella on monipuoliset harrastusmahdollisuudet, hauskoja tapahtumia, rikas historia ja upeat jääkauden muovaamat maisemat seikkailtaviksi.
Meillä on puhtaat vedet, ihastuttavat asukkaat ja rohkeasti eteenpäin pyrkivä hallinto, joka on sinun asiallasi.
Meillä kaikki kiva ja tarpeellinen on lähellä, kävelymatkan päässä.

Matonpesupaikka avoinna

Matonpesupaikka on avoinna päivittäin klo 6-22.

Lue lisää
Omatoimikirjaston aukioloajat

Savitaipaleen kunnan kirjaston aukioloajat uudistuvat syksyllä 2024 alkavan omatoimikirjastotoiminnan myötä. Kyselyllä haluamme kartoittaa kirjaston uusien ja vanhojen asiakkaiden kirjastokäyttäytymistä ja toiveita niin palvelu- kuin omatoimiaukioloista.

Vastaa kyselyyn

Liikenne O. Eteläpään yritystarina

Taksiautoilusta tilausliikenneyritykseksi kasvanut Liikenne O. Eteläpää Oy aloitti toimintansa 70 vuotta sitten. Vaikka yrityksen asiakkaat ovat ympäri Etelä-Karjalaa, ovat juuret ja koti yhä Savitaipaleella.

Lue lisää
Savikunnon yritystarina

Savikunnon palveluihin kuuluvat fysioterapian ja hoitojen lisäksi myös muun muassa kuntokeskuksen palvelut. Yrityksen päätoimipaikka on Savitaipaleella. Toimipisteitä on lisäksi Lemillä, Suomenniemellä ja Luumäen Taavetissa.

Lue lisää
Savitaipaleen kesälehti 2024

Vuoden 2024 kesälehti on ilmestynyt.

Lukemaan

Seniorikahvit

Kaipaatko lisää aktiivisuutta arkeesi mukavassa seurassa? Tule mukaan maksuttomaan eläkeikäisten toiminnalliseen tapaamiseen! Ohjelmassa on eläkeikäisten toimintakykyä ylläpitäviä aiheita: vähän liikuntaa, aivotreeniä, ravitsemusta sekä hitunen irrottelevaa iloakin. Jos et ole vielä koskaan käynyt Seniori -kahveilla, tule nyt mukaan!

Lue lisää
Nuorten kesätyöseteli

Kesätyöseteleiden jako on alkanut! Lue ohjeet huolellisesti ja hae seteliä sähköisellä hakemuksella.

Lue lisää
Yrityspalveluiden päivystysrinki

Yrityspalveluiden päivystysrinki jatkuu myös keväällä 2024. Päivystykset pidetään jokaisen kuukauden ensimmäisenä tiistaina 6.2.-4.6. klo 9-11 Yritystalolla huone nro 17, Kievarintie 1, 54800 Savitaipale.

Lue lisää
Sähköinen uimahallilippu

Voit ostaa uimahalliin kertakäyttölipun ja maksaa sen suoraan verkkokaupassa. Lippujen voimassaoloaika 24h, jonka jälkeen lippu poistuu automaattisesti käytöstä.

Osta lippu