Siirry pääsisältöön

Yritystalo

Tervetuloa kaikki yritystalossa työskentelevät, vierailevat ja kokoustavat!

Peltoinlahdentien puoleisen sisäänkäynnin kautta kuljetaan alakerrassa sijaitseviin yrityksiin.
Kievarintien puoleisen sisäänkäynnin kautta kuljetaan yläkertaan ja yläkerran kokous- ja juhlatilaan.

Talon edessä on pysäköintitilaa parillekymmenelle autolle. Iltaisin voit käyttää myös Peltoinlahdentien puoleista pysäköintitilaa. Siihen mahtuu neljä autoa.

Yritystalon osoite on Kievarintie 1, 54800 Savitaipale. 

Aukioloajat arkisin ovat 8-16.

Kuvassa Savitaipaleen Yritystalo.

Tilojen esittely

Oman toimitilasi lisäksi saat käyttöösi  yhteiskäyttötilat kahvio-, neuvottelu- ja sosiaalitiloineen. Siivous, sähkö, lämmitys, vesi sekä toimistokalusteet ja -laitteet sisältyvät vuokraan. Me huolehdimme puitteista – sinä voit keskittyä nauttimaan työstäsi ja tekemään tulosta.

Toimitiloissa on Savitaipaleen valokuituverkon mahdollistamana nopea ja toimintavarma 100/100 megan kiinteä internetyhteys. Vuokraan ei sisälly internetliittymän käyttömaksuja.

Lisää nopeasta nettiyhteydestä

Etätyö - lähityö

Toimitko yksinyrittäjänä omassa toimistossasi vaikkapa kotitoimistolla?  Vai oletko Savitaipaleella pidempään loma-asunnollasi, mutta haluaisit välillä jotain muuta? Ihmiset haluavat verkostoitua ja sparrata toisiaan. Sillä tavoin voi syntyä uusia tuotteita ja palveluja. Niin suuryrityksen etätyöläiselle tai erilaisia pätkätöitä tekevälle työtila yritystalossa on myös yhteisöllinen kohtauspaikka, jonka epämuodollisessa vuorovaikutuksessa voi saada tukea eri alojen ihmisiltä.

Yhteenkuuluvuus ja Me-henki lisäävät myönteisiä tunteita ja toiveikkuutta. Satunnaisissa kohtaamisissa voi syntyä myös todellisia työtilaisuuksia, uusia verkostoja jopa innovaatioita. 

Vuokrattavat tilat

Yritystalosta voit vuokrata tarpeidesi mukaisen toimitilan. Lyhytaikaiseen päivävuokraukseen on mahdollista vuokrata huone nro 17. Huoneen 17. päivävuokra on 9 €/pv + ALV. Vuokralainen sopii itse nettiyhteydestä. 

Yritystalon pohjapiirustus, 1. krs , 2. krs

Yritystalossa sijaitseva vuokrattavissa oleva työhuone numero 14.

Pidempiaikaiseen vuokraukseen tarkoitettu huone nro 14. on vapaa. Lisätietoja huoneiden vuokrauksesta antaa tekninen johtaja Timo Tammelin p. 040 503 8088.

Internet-palvelut

Savitaipaleen kunta on hankkinut yritystaloon valokuituliittymät. Vuokralainen solmii Saimaan Kuidun kanssa internetpalvelusopimuksen, jossa voi valita internetpalvelun nopeudeksi 100M/100M (28,90 €/kk), 300M/300M (34,90 €/kk) tai 1000/1000 (69,90€/kk).

Ota yhteyttä suoraan: asiakaspalvelupäällikkö Heli Pajuvirta, heli.pajuvirta@saimaankuitu.fi, 040 707 4772.

Postipalvelut

Yritystalossa ei ole erillisiä aulapalveluja. Yrityspostit jaetaan yritystalon päädyssä sijaitseviin lukollisiin postilaatikkoihin.


Kokous- ja juhlatila

Kuvassa Yritystalon kokous- ja juhlatila.

Kokous- ja juhlatila on talossa työskentelevien vapaassa käytössä normaaleina työaikoina, ellei sitä ole varattu kokouskäyttöön talonväelle tai ulkopuolisille.

Kokoustilasta:

  • Neuvottelupöydät ja -tuolit 20 –30 hengelle
  • 70-tuumainen taulutelevisio ja internetyhteys
  • Kokous- ja juhlatilaa vuokrataan myös ulkopuolisille (18 €/tunti, sis. ALV)
  • Tilaan voi myös tarvittaessa tilata pitopalvelun
  • Yritystalossa työskentelevät voivat maksutta järjestää omia asiakastilaisuuksiaan.

Kokous- ja juhlatilan varauskalenterista näet vapaat ajat ja voit tehdä varauksia.

Iltaisin ja viikonloppuisin

Kello 16.00 jälkeen ja viikonloppuisin oleviin varauksiin tarvitset ovikoodin, jonka saat tilan varaamisen jälkeen erillisellä sähköpostiviestillä. Huomioithan, että ovikoodin saa vain arkisin ennen kello 16.00 tehtyihin varauksiin.

Hyvä kokous- ja juhlatilan käyttäjä, pidäthän tilaisuuden päätyttyä huolta siivouksesta, ikkunoiden ja ovien sulkemisesta sekä valojen sammuttamisesta, kiitos!

Yhteystiedot

Mika Räsänen

040 673 2279